Новини
Політика

Вячеслав Неволько: «Нова влада, замість дбати про майбутнє людей, вже готує їх до штурмів»

Після дебатів на стадіоні кандидат у народні депутати Вячеслав Неволько провів робочу зустріч з активною громадою Хмельницького, куди запросив і пресу, аби розповісти більш детально про стадіон, про опонента та про те, якою бачить свою роботу у парламенті у випадку перемоги на виборах.

Розпочав, звісно, з «розбору польотів» щодо дебатів. Зокрема, зазначив, що його опонент майже в кожній відповіді наголошував на тому, що він є хмельничанин. На що Вячеслав Неволько акцентував увагу глядачів на тому, що кандидат Стефанчук не проживає в обласному центрі з 2012 року. Тому хотів, аби хмельничани почули, що пан Микола зробив за цей період, як хмельничанин.

Звернув увагу Вячеслав Неволько і на те, що Стефанчук має звання заслуженого юриста України:

«Це велика значуща подяка від держави. Це знак того, що людина зробила щось неймовірно важливе. Що ми почули? Ми почули, що десь на якихось  волонтерських засадах його висунула громадська організація. І він отримав це звання. За які заслуги – незрозуміло. Громадських організацій в Україні зареєстровано близько 11 тисяч. З них понад три тисячі є діючими. То яка із них? Кому вона допомагає? Мені важливо було це сказати, щоб він відповів, що це громадська організація, яка має відношення до Хмельницького, яка зробила для міста ті або інші речі».

Крім того, акцентував увагу Вячеслав Неволько на тому, що його команді вдалося дещо розширено подивитися майновий стан Стефанчука. З’ясувалося, що у місті Києві у квартирі площею 156 квадратних метрів зареєстровано 81 підприємство.

«Це що, схема? Схема. Яка?» – поставив риторичне питання Вячеслав Неволько. І додав, що це буде цікаво правоохоронним органам.

Висловився кандидат у  депутати і щодо партії, яка наразі відповідно до соцопитувань лідирує у передвиборчих перегонах.

«Я їх не можу ображати, тому що у нас на найвищому керівному рівні є певна домовленість про співпрацю», – зазначив Вячеслав Неволько.

І порадив дивитися списки, в яких видно, що нова політична сила складається частково з «Опоблоку», частково з комуністів, частково зі свіжих невідомих людей, ба, навіть кум Медведчука там є.

Відповідаючи на запитання активістів, Вячеслав Неволько детально зупинився на темі, яка цікавить переважну більшість населення України – на пенсіях.

«Мінімальна пенсія, за моїми підрахунками, має бути 3200 гривень. Чому? Тому що інвестор дотує, як це робиться в Києві. Ви не знали цього? Чому не запровадити це в місті Хмельницькому? Елементарно: всі прошарки – пенсіонерів, інвалідів, чорнобильців, учасників бойових дій і так далі  – дотуються додатково. Я готовий співпрацювати в цьому плані з нинішнім мером Хмельницького, або з наступним. Моя місія дуже проста – завести інвестиції і далі розподіляти їх секторально», – прокоментував Вячеслав Неволько.

За його словами, опонент на дебатах чомусь дуже дивно відреагував на такі пропозиції.

«Ви чули, що він сказав? Що у людей не буде можливості тоді блокувати Верховну Раду  і Кабінет Міністрів. Вони не зможуть брати участь у маніфестаціях. Це може таке зморозити нормальна людина? Які маніфестації людям потрібні? Треба зробити умови, щоб люди не бастували і не приходили штурмувати Кабінет Міністрів чи Верховну Раду. А він уже зараз готує вас усіх до штурму», – резюмував Вячеслав Неволько.


PR
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS