Новини
Політика

ЦВК оголосила попередження 20 кандидатам в округах Хмельниччини

У Хмельницькій області 20 кандидатів у мажоритарних округах порушили терміни відкриття рахунків виборчих фондів та отримали попередження від Центральної виборчої комісії.

Відповідно до частини 1 статті 48 Закону України «Про вибори народних депутатів України» кандидат у депутати в одномандатному окрузі зобов’язаний відкрити рахунок свого виборчого фонду не пізніш як на десятий день з дня реєстрації Центральною виборчою комісією.

Як визначено у пункті 6 частини 2 статті 61 Закону, в разі недотримання термінів відкриття рахунків виборчих фондів кандидатам оголошується попередження. Відповідне рішення приймає ЦВК та оприлюднює у ЗМІ.

За інформацією ОПОРИ, на Хмельниччині 20 кандидатів у мажоритарних округах порушили встановлені терміни і отримали попередження. Це Руслан Миронов та Іван Франко (виборчий округ №187), Віктор Кліщ (виборчий округ №188), Ольга Брень, Вячеслав Кишко, Ігор Мамекін, Олександ Міщенко, Василь Скобельський та Дмитро Шарий (виборчий округ №189), Максим Павленко, Сергій Процюк та Олександр Степанишен (виборчий округ №190), Оксана Решетняк (виборчий округ №191), Олександр Дашковський, Олександр Ковалевський, Сергій Коваль, Олександр Чернецький та Петро Шургай (виборчий округ №192), Інна Савчук та Дмитро Ткачук (виборчий округ №193).

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS