Новини
Суспільство

У Хмельницькому попрощалися зі спецпризначенцем, який загинув у зоні ООС

Близько півтисячі краян прийшли на Майдан Незалежності обласного центру провести в останню путь бійця 8-го окремого полку спецпризначення Богдана Бігуса. 28-річний воїн загинув 18 липня у зоні ООС, підірвавшись на розтяжці під час повернення з бойового завдання. Його напарник отримав численні поранення і нині перебуває у важкому стані.

Обставини трагічної події військові не повідомляють. Кажуть лише: Богдан Бігус був добре підготовленим, досвідченим фахівцем.

«До закінчення розслідування ми не можемо розповідати про подробиці загибелі, аби не дезінформувати. Локацію теж не називаємо, оскільки трагічна подія сталася під час виконання бойового завдання. Богдан був сформованим воїном, який постійно працював над вдосконаленням своїх навичок. Що ще можна сказати, коли 28-річний воїн віддає своє життя за Батьківщину? Це є непоправна втрата для всіх нас», – зазначив Віталій Могила, начальник групи зав’язків з громадськістю військової частин А0553.

На прощанні були присутні кілька десятків військових, деякі з яких не стримували сліз. А також – родичі бійця і його дружина з дітьми. Молодшому синові Богдана Бігуса – лише півтора роки. Поховали спецпризначенця на Алеї Слави кладовища мікрорайону «Ракове».

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS