Новини
Події

Хмельницькі патрульні затримали велосипедного грабіжника

Патрульні затримали у Хмельницькому ймовірного грабіжника. Як повідомляється на сторінці патрульних у Фейсбуці, учора на вулиці Володимирській грабіжник відкрито забрав велосипед Cube червоного кольору, та поїхав в напрямку центра міста.

“Патрульні, отримавши виклик на службовий планшет, негайно направились на пошуки ймовірного грабіжника. Екіпажі поліції обстежували як центральну частину міста, так і прилеглі території”, – розповіли у поліції.

Чоловіка, що підпадав під орієнтування, помітили на вулиці Трудовій. Ймовірний правопорушник, побачивши патрульних, відразу кинув велосипед та побіг до річки Південний Буг, де і перейшов на інший берег та сховався. Його знайшли у брудному та мокрому одязі, коли він переховувався у кущах. Побачивши інспекторів, чоловік почав утікати. Поліцейські наздогнали та затримали ймовірного правопорушника, ним виявився місцевий житель 1994 року народження.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка і з’ясує всі обставини події та надасть подальшу правову кваліфікацію.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS