Новини
Події

З Хмельниччини примусово видворили громадянина Російської Федерації

Працівники міграційної служби Хмельниччини примусово видворили громадянина Російської Федерації, якого було засуджено на 14 років позбавлення волі на території України. Про це йдеться на сторінці управління у Фейсбуці.

“26 липня поточного року працівниками міграційної служби разом із співробітниками Управління карного розшуку ГУНП та представниками УСБУ області, за рішенням Хмельницького міськрайонного суду видворено у примусовому порядку до країни походження громадянина Російської Федерації через державний кордон ПП «Сеньківка»”, – йдеться у повідомленні.

Ще 2006 року Апеляційним судом Автономної Республіки Крим прийнято рішення про покарання у вигляді 14 років позбавлення волі за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.115 КК України («Умисне вбивство»).

Працівниками міграційної служби заздалегідь здійснена процедура ідентифікації цього іноземця через Генеральне консульство Російської Федерації у Львові та отримано свідоцтво на повернення його у країну походження.

Відповідно до ст. 30 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» іноземному громадянину заборонено в’їзд в Україну строком на 5 років.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS