Новини
Армія

Екіпажі бомбардувальників і розвідників провели 14 льотних змін на Хмельниччині (ФОТО)

На Хмельниччині екіпажі бомбардувальників і розвідників у липні провели чотирнадцять льотних змін у простих і складних метеоумовах вдень та вночі. Про це повідомляє кореспондент АрміяInform_Хмельницький Сергій Жмурко.

Упродовж двох днів у Старокостянтинівській бригаді тактичної авіації імені Петра Франка Повітряних Сил Збройних Сил України льотні екіпажі на літаках Су-24М, Су-24МР та навально-бойових Л-39 відточували свій професійний вишкіл.

У відповідності до планової таблиці польотів екіпажі бомбардувальників і бомбардувальників-розвідників виконували польоти на групову злітаність у складі пари на малих та гранично малих висотах у простих метеорологічних умовах вдень.

Родзинкою польотів стали перші вильоти на літаках Л-39 курсантів – штурманів Харківського Національного Університету Повітряних Сил Збройних Сил України, які проходять практичне стажування в бригаді. Досвідчені льотчики – інструктори виконували з курсантами польоти в зоні пілотування та за маршрутами.

Це вже була чотирнадцята льотна зміна за місяць, яка в чергове продемонструвала професіоналізм льотного складу та високу готовність підрозділів і служб бригади до забезпечення польотів.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS