Новини
Події

У Хмельницькому поліцейські врятували чоловіка від самогубства (ВІДЕО)

Поліцейські у Хмельницькому врятували чоловіка, який хотів стрибнути зі шляхопроводу. Про це повідомляється на сторінці патрульних у Фейсбуці.

“Сьогодні, близько 1-ї години ночі, на службу 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Кам’янецькій, невідомий чоловік, ймовірно намагається покінчити життя самогубством. Оперативно прибувши на місце виклику, поліцейські виявили, що на огородженні шляхопроводу сидить громадянин, який ймовірно мав намір стрибнути донизу”, – йдеться у повідомленні.

Завдяки злагодженим діям патрульних та співробітників Хмельницького райвідділу, чоловіка зняли з огородження та відвели в безпечне місце. 

Свій вчинок 20-річний хмельничанин пояснив тим, що у нього нещодавно стався конфлікт з дружиною.

“На місце події патрульні викликали лікарів, які в подальшому і обстежили чоловіка та надали необхідну медичну допомогу”, – додають патрульні.

Патрульні дякують громадянам за небайдужість та повідомлення на службу 102. Завдяки повідомленню вдалось запобігти можливому нещасному випадку.

Патрульні, спільно з співробітниками Хмельницького районного відділення поліції, врятували чоловіка, який хотів стрибнути зі шляхопроводуСьогодні, близько 1-ї години ночі, на службу 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Кам’янецькій, невідомий чоловік, ймовірно намагається покінчити життя самогубством.Оперативно прибувши на місце виклику, поліцейські виявили, що на огородженні шляхопроводу сидить громадянин, який ймовірно мав намір стрибнути донизу.Завдяки злагодженим діям патрульних та співробітників Хмельницького РВП, чоловіка було знято з огородження та відведено в безпечне місце. Останнім виявився 20-річний місцевий житель, який у ході спілкування з правоохоронцями, пояснив свій необдуманий вчинок тим, що у нього нещодавно стався конфлікт з дружиною.На місце події, патрульні викликали лікарів, які в подальшому і обстежили чоловіка та надали необхідну медичну допомогу.Патрульні дякують громадянам за небайдужість та повідомлення на службу 102. Завдяки вам вдалось запобігти можливому нещасному випадку.#ПорядокЦеТи #patrolpolice_khmelnytskyi #khmelpolice #патрульнаполіціяhttps://www.youtube.com/watch?v=MXlj8X_GOU0

Опубліковано Патрульна поліція Хмельницької області Вівторок, 6 серпня 2019 р.

 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS