Новини
Суспільство

У Нетішині облаштували місця для годування безпритульних тварин

У Нетішині комунальники облаштували місця для годування безпритульних тварин. Про це повідомляється на сторінці виконкому у Фейсбуці.

“Встановили 4 миски для годування тварин та 5 урн для збору сміття у визначених місцях вигулу тварин – вздовж берега дренажно-обвідного каналу ( по вул. Шевченка, вул. Набережна, вул. Михайлова та по вул. Варшавська). Ще одна урна для збору сміття буде встановлена на території, де буде облаштовано вольєр для вигулу домашніх тварин по вул. Шевченка неподалік молитовного будинку”, – йдеться у повідомленні. 

Оскільки в місті заборонено годування безпритульних тварин у невстановлених місцях, комунальники звертаються до нетішинців з проханням використовувати встановлені ними миски для цих потреб. 

«Миски для годування тварин та урни для збору сміття встановлено в рамках проведення експерименту. Якщо в зазначених місцях вони не будуть користуватись попитом у любителів безпритульних тварин, ми їх зможемо переставити в інші місця», – директор комунального підприємства Віктор Кондрацький.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS