Новини
Інфраструктура

У Кам’янці представили проект будівництва підземного торговельного центру

Збудувати його планують на вулиці Соборній.

Як розповів директор департаменту містобудування та архітектури Ігор Пиріжок, втіленням задуму займається хмельницьке підприємство, яке ще 2008 року виграло конкурс та з яким було укладено договір оренди землі. Підприємці розробили проект, дотримуючись містобудівних умов і обмежень, наданих департаментом. Крім того, інженерні служби ретельно продумали всі нюанси підключення мереж і передбачили їх у проектній документації, котра пройшла необхідні експертизи. Наразі Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю надала дозвіл на початок підготовчих робіт, повідомляють у міській раді.

Відповідно до проекту, передбачено будівництво підземного торгового центру, який матиме входи з вулиці Гагаріна та з проспекту Грушевського. Продумано також і благоустрій наземної частини з озелененням та освітленням.

Варто зазначити, що проект не передбачає роботи гідравлічних молотів та вібрації, яка б впливала на будинки. Завершити роботи заплановано вже в наступному році. Проект реалізується виключно за кошти підприємця.
У департаменті готові вносити зміни до проекту відповідно до побажань мешканців.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS