Новини
ДТП

На Хмельниччині у ДТП травмувалися двоє неповнолітніх

У Красилівському районі працівники місцевого відділу поліції з’ясовують обставини двох ДТП, які сталися впродовж вихідних. У автопригодах травмувалися четверо осіб, серед них двоє — неповнолітні віком 10 і 14 років.

25 серпня, близько 22.00 години на автодорозі «Антоніни — Кучманівка» 36-річний місцевий житель під час руху на моторолері не впорався з керуванням і з’їхав у кювет.

У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та забою головного мозку. Без свідомості був доставлений у реанімаційне відділення Красилівської центральної районної лікарні. Стан — важкий.

26 серпня близько 12.30 години на автодорозі Н-03 поблизу села Печеськи 22-річний киянин на автомобілі «Фольксваген Пассат» допустив зіткнення із мототрактором під керуванням 67-річного місцевого жителя.

У результаті ДТП 38-річний пасажир мототрактора, житель Білої Церкви, отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому ребер та численних саден. Двоє його синів 10 та 14 років теж отримали тілесні ушкодження у вигляді забоїв та саден. Усіх потерпілих госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні.

В обох випадках працівники місцевого відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS