Новини
Суспільство

Голова Летичівської ОТГ звернувся до Президента з проханням повернути гроші громади

Голова Летичівської ОТГ Хмельниччини Ігор Тисячний звернувся до Президента України Володимира Зеленського із проханням: #поверніть_гроші_громад

Інформацію про це оприлюднено на фейсбук-сторінці ПУЛЬС Децентралізаційний марафон.

“Летичівська селищна об’єднана територіальна громада очікує на розблокування коштів на Державний фонд регіонального розвитку (ДФРР) та соціально-економічний розвиток громад, адже у рамках цього фінансування планується реконструкція очисних споруд селища – адміністративного центру громади, а також капітальний ремонт школи на 500 учнів!

Зараз важливо НЕ МОВЧАТИ! Асоціація міст України (АМУ) закликає кожного долучитися до флешмобу #поверніть_гроші_громад усі громади, які очікують розблокування виплати 10 млрд гривень на соціально-економічний розвиток!

Що потрібно зробити: записати коротке відео на фоні об’єктів інфраструктури, для ремонту та реконструкції яких мають бути спрямовані кошти, розказати передісторію проекту та звернутися до влади з проханням розблокувати його фінансування. Запостити це відео на Вашій FB-сторінці з хештегом #поверніть_гроші_громад та відмітити Офіс Президента України і Асоціація міст України“, – йдеться у дописі.

Міських голів, представників місцевого самоврядування, педагогів, лікарів закликають не бути байдужими до своєї громади та долучитися до ініціативи.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS