Новини
Суспільство

Світлини хмельницького фотографа перемогли у конкурсі «Вікі любить Землю»

Дві світлини хмельничанина Сергія Зиська потрапили до списку найкращих фотографій  «Вікі любить Землю». Про це фотограф повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Гарні новини з національного фотоконкурсу Вікі любить Землю Україна 2019. Мої дві світлини стали кращими в двох областях: Чернівецькій і рідній Хмельницькій”, – написав Сергій Зисько у Фейсбуці.

Найкращим у конкурсі стало фото Чернівецької області авторства Сергія Зиська. Це панорама Дністра і пагорбів над ним, зроблена у «Шишкових горбах» — геологічній пам’ятці природи у Кельменецькому районі, розміщеному на сході Буковини.

У сусідній до Чернівецької Хмельницькій області також перемогло фото Сергія Зиська. Це фото водоспаду і лагуни між селами Лисець та Велика Побійна Хмельницької області, що входять до  Бобровицького заказника. Статті про заказник ще немає у Вікіпедії, але фото вже ілюструє розділ про ПЗФ у статті про Дунаєвецький район.

Загалом цьогоріч до списку 27 найкращих фотографій «Вікі любить Землю» увійшло сім зображень різноманітних водойм із Чернівецької і Хмельницької, Черкаської і Полтавської, Чернігівської і Одеської областей, а також із Севастополя. Їх можна подивитися тут.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS