Новини
Економіка

Подоляни можуть отримати плюс 1% до вкладу

64,9% вкладників України вже розмістили заощадження на депозитах у ПриватБанку – такими є дані міжнародної компанії GFK. А тепер зберігати заощадження в ПриватБанку стало ще вигідніше, адже у разі оформлення нового вкладу у банку діє надбавка 1% рiчних! 

Йдеться про вклади «Стандарт», «Джуніор» та послугу «Стандарт безподатковий», що оформлюються у гривнях від 250 тис. грн строком від 3 до 12 місяців. А також про вклади, що подовжуються на ще один термін, незалежно від суми вкладу. 

Тобто, за новими умовами, поклавши кошти на депозит у ПриватБанк, клієнт може отримати додаткову надбавку +1 % і прибуток за максимальною відсотковою ставкою 17,5% річних.  

“Наші вкладники самі можуть обрати вид владу, його термін і спосіб нарахування відсотків, – розповідає Вадим Пліш, керівник напрямку “Заощадження” Південно-Західного РУ ПриватБанку. – Відсотки можна додавати до суми вкладу, або зараховувати на картку і одразу ж користуватися ними”.

Картку для виплат клієнт може отримати абсолютно безкоштовно, з її допомогою відсотки за вкладом можна зняти у будь-який зручний час в мережі банкоматів по всьому світу. За бажанням, цією карткою можна розраховуватися і в торгових точках.

Відкрити депозит можна як самостійно – у Приват24, ТСО чи у додатку “Мої вклади”, так і звернувшись до спеціалістів відділень банку. Депозитні рахунки у ПриватБанку обслуговуються позачергово.

Зауважимо, за даними НБУ, заможні українці також зберігають кошти в ПриватБанку. Станом на 1 червня 2019 року серед фінустанов, які є учасниками Фонду гарантування вкладів, у ПриватБанку розміщено найбільше вкладів на суму понад 500 тис. гривень.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS