Новини
Дозвілля

Автомобілісти й мотоциклісти змагатимуться на швидкість біля Хмельницького

Цієї суботи, 7 вересня, поблизу Хмельницького відбудеться видовищна подія – пройдуть змагання з драг-рейсингу автомобілів та мотоциклів. Крім того, на «Фестивалі швидкості» заплановані показові дріфт-виступи та розваги для гостей, передає “Є”.

«Для відвідувачів працюватиме дріфт-таксі і мотошкола. Діятиме виставка автомобілів OPEL, Nissan, Suzuki, Ravon. Працюватиме DJ. Обслуговуватиме всіх польовий ресторан, а «Дитяча планета» розважатиме дітей», – повідомляють організатори.

ПРОГРАМА

9:00-11:00 – Заїзд на тренування авто та мото пілотів (лише для учасників).

12:00 – 14:00 – Заїзд пілотів (авто, мото) та тренування.

14:00 – 14:30 – Відкриття змагань, дріфт-шоу, парад пілотів.

14:30 – 15:00 – Брифінг авто та мото пілотів.

15:00 – 19:00 – Фінальні заїзди: ТОП-8.

19:30 – 20:30 – Нагородження пілотів(авто-мото).

22:00 – 04:00 (overnight) – Дискотека у клубі SAXAR (Вхід з браслетами Фестивалю швидкості безкоштовний)

Реєстрація пілотів відкрита до 6 вересня 23:59. «Фестиваль швидкості» відбудеться у суботу, 7 вересня. Локація: Хмельницький аеропорт. Для відвідувачів вхід платний – 20 гривень. Дітям до 14 років безкоштовно.

Довідка: драг-рейсінг — гоночне змагання, що є спринтерським заїздом на дистанцію в 402 метра (1/4 милі). По суті, драг-рейсінг, є перегонами на прискорення, що проводяться на прямій трасі. Особливу популярність перегони цього типу здобули в США, де вони проводяться вже більш як півстоліття. Найпоширенішими дисциплінами є перегони автомобілів і мотоциклів із поршневими двигунами. Однак існують змагання для реактивних автомобілів і мотоциклів, електромобілів, скутерів, велосипедів і навіть тракторів і газонокосарок.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS