Новини
Армія

Елітні підрозділи ЗСУ чекають на контрактників із Хмельниччини

Триває відбір подолян на військову службу за контрактом. Найкращі показники виконання плану військових комісаріатів м. Хмельницького, Волочиського, Городоцького, Кам’янець-Подільського та інших районів області. Про це інформує прес-служба Хмельницького обласного військового комісаріату.

Як відзначають у прес-службі, Хмельниччина непогано справляється із зазначеними завданнями, адже може похвалитися великою кількістю патріотично налаштованої і вмотивованої молоді.

Особливий акцент військовий комісар області полковник Сергій Присяжнюк робить на спрямування молоді до еліти наших Збройних Сил – десантно-штурмових військ. Зокрема покращені умови служби, високі соціальні гарантії та підвищене грошове забезпечення сьогодні пропонують бажаючим. Також чекають на майбутніх захисників нашої держави й ще в одній елітній частині Оперативного командування «Захід» – 128-ій окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді.

Нагадаємо, що для забезпечення обороноздатності Української держави на військову службу за контрактом сьогодні запрошуються особи віком від 18 до 40 років рядового, сержантського та старшинського складу, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби. Бажаючим присвятити своє життя військовій службі пропонуємо звернутися у військовий комісаріат за місцем проживання.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS