Новини
Події

У Славуті з’явився новітній логістичний центр

Днями керівництво Хмельницької митниці ДФС взяло участь  в урочистостях з нагоди відкриття нового логістичного центру та офісу ПрАТ «ГЕБЕРІТ КЕРАМІК ПРОДАКШН» у Славуті.

ПрАТ «ГЕБЕРІТ КЕРАМІК ПРОДАКШН» є одним з найбільш активних експортерів та імпортерів Хмельниччини. Отож оптимізація процесів з декларування зовнішньоекономічних товарів суттєво скоротить час на здійснення митницею контрольних функцій продукції товариства і дозволить зменшити витрати часу для контролю товарів інших суб’єктів господарювання. Логістичний центр для митниці надасть можливість прискорити підготовку документів та пред’явлення транспортних засобів з експортними та імпортними товарами для митного контролю.
Відкриття центру – це ще й нові робочі місця для мешканців Славути, збільшення надходжень до державного та місцевого бюджетів, створення передумов для надходження нових інвестицій. Як зазначили у міській раді, присутність корпорації Geberit у Славуті є авторитетною не лише для міста, а й для України вцілому. Ознаками роботи цього підприємства є належне соціальне забезпечення працівників, достойна заробітна плата, комфортні умови праці та системне наповнення бюджету.

 

Автор: Тетяна Правдива

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS