Новини
Спорт

У Хмельницькому – перший день «Проскурівської риболовної ліги». Жодна рибина не постраждала

Організатором Чемпіонату стала Хмельницька обласна федерація риболовного спорту. Це щорічний захід, який відбувається до Дня міста на міському комунальному пляжі на березі річки Південний Буг.

Кращих спортсменів мають визначати одразу в трьох категоріях: лов риби з берега поплавковим, спінінговим та фідерним вудлищами. Учасникам у кожній дисципліні присвоювали реєстраційний номер.

Сьогодні суддівська колегія визначала найкращого рибалку в лові риби спінінгом. Участь узяли 16 спортсменів.

Так, за результатами змагань 1 місце здобув Віталій Літвіченко, 2 – Анатолій Кухар, 3 – Ігор Петрівський. Переможців риболовного турніру нагороджено медалями, дипломами, а також цінними подарунками.

Перший день Чемпіонату проходив під пильним оком працівників Хмельницького рибоохоронного патруля. Державні інспектори та іхтіолог Управління Державного агентства рибного господарства у Хмельницькій області стежили за дотриманням Правил любительського та спортивного рибальства. Перед початком змагань рибоохоронні патрульні роздали всім учасникам листівки та пам’ятки.

Після закінчення змагань під контролем іхтіолога Хмельницького рибоохоронного патруля вся риба була зважена та повернена до водойми в живому вигляді.

Довідково:

В Управлінні Держрибагентства у Хмельницькій області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (068) 384-98-10. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства, порядку придбання чи збуту водних біоресурсів прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

 

Автор: Тетяна Правдива

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS