Новини
Суспільство

З оркестром, ярмарком і виставками: у Хмельницькому почали святкувати День міста

У Хмельницькому стартувало святкування Дня міста. Почали з ярмаркування на Прибузькій і традиційно з покладання квітів до пам’ятників борців за Україну та спільної міжконфесійної молитви.

“Найперше сьогодні згадуємо про всіх, хто загинув, захищаючи нас з вами. Також молимося за наше місто і його мешканців, Україну і мир”, – кажуть у міській раді.

Уже відкрилась виставка військової та спеціальної техніки – завжди одна з улюблених локацій хмельничан.

Також вулицями Хмельницкого курсує тролейбус з оркестром. Так хмельничан та гостей міста вітають з Днем народження Хмельницького. Тролейбус курсуватиме вулицями міста до 16-ої години. 

Вулицями Хмельницкого курсує тролейбус з оркестором. Таким чином, каже начальник управління культури і туризму міської ради Артем Ромасюков, хмельничан та гостей міста вітають з Днем народження Хмельницького, що святкують сьогодні та завтра. Тролейбус курсуватиме вулицями міста до 16-ої години. Оркестрова група транспорту вітає перехожих на кожній зупинці музичним номером.

Опубліковано Григорієм Карякіним Субота, 28 вересня 2019 р.

Нагадаємо, цьогоріч виповнюється 588 років з часу першої писемної згадки про місто Хмельницький. Святкування вируватиме впродовж двох днів, 28 і 29 вересня, та проходитиме під гаслом: «Ласкаво просимо у Хмельвіль!». На центральній вулиці міста – Проскурівській можна буде долучитися до культурних та спортивно-ігрових заходів. У сценарії: офіційне привітання міського голови, святковий концерт, фото-зони, ярмарок, парад казкових героїв і не тільки.

З Днем міста, Хмельницький!

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS