Новини
Політика

Хмельницькі депутати ініціюють сесію облради через “формулу Штайнмаєра”

Депутати Хмельницької облради можуть скликати позачергову сесію через прийняття “формули Штайнмаєра”. До цього їх закликала депутатка обласної ради від політичної партії “За конкретні справи” Наталія Вишнівська. Відповідний допис вона опублікувала у Фейсбуці.

“Вважаю, що потрібно скликати позачергову сесію Хмельницької облради! Прошу в коментарях позначити знаком “+” або ” -” свою позицію. Ніякої «формули Штайнмаєра», як складової Мінських угод, не існує!”- пише депутатка.

За її  словами, підписання формули російського походження – формули Путіна, де-факто, означає послаблення або навіть і зняття санкцій проти Росії, а також легітимізацію окупованого РФ Донбасу, легітимізацію незаконного референдуму в Криму і незаконної анексії Криму.

“Не можна допустити такого сценарію розвитку подій. Варто солідаризуємося з тими акціями і закликами, які сьогодні лунають серед ветеранів. Ми не дамо зруйнувати Українську державу!” – закликає Вишнівська.

Наразі під дописом вже набралося з десяток “плюсів”. Поки що офіційного оголошення про скликання сесії опубліковано не було.

Читайте також: Як хмельничани відреагували на прийняття “формули Штайнмаєра”: огляд соцмереж

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS