Новини
ДТП

На Хмельниччині «Тойота» збила 34-річного пішохіда на «зебрі»

На Хмельниччині під колеса автомобіля потрапив 34-річний пішохід. ДТП сталася вчора, 7 жовтня, близько 19.30 години в селі Правдівка Ярмолинецького району.

Як повідомляє прес-служба поліції, 36-річний хмельничанин на автомобілі «Тойота», рухаючись по автодорозі «Житомир — Чернівці» в районі села Правдівка, скоїв наїзд на 34-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

“У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому гомілкового суглобу та численних саден і був госпіталізований у хірургічне відділення Ярмолинецької центральної районної лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Принагідно працівники поліції зауважують на збільшенні останнім часом кількості ДТП з потерпілими і закликають водіїв та пішоходів бути більш уважними та відповідальними на дорозі.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS