Новини
Події

Спорт, смаколики та гумор: як Полонне відзначило День міста (ФОТО)

У ці вихідні, 12-13 жовтня, райцентр на Хмельниччині святкує свій 1023 день народження. Для містян підготували насичену святкову програму. Вона спланована так, аби задовольнити потреби у відпочинку та святкуванні для якнайбільшої кількості полончан та гостей свята.

Чимало уваги організатори приділили спорту. В рамках святкування проходили міжміські шаховий та тенісний турніри ветеранів на приз міського голови, легкоатлетична естафета «Молодь Полонщини за здоровий спосіб життя», турнір з мініфутболу на Кубок міського голови, змагання з фігурного водіння велосипеда, турнір зі стрітболу тощо.  Також спробувати себе містяни могли в спортивних змаганнях «Юка»,  «Дартс» та «Веселих стартах».

Містяни пройшлися урочистою ходою Полонним та взяли участь в офіційних заходах з нагоди свята.

Любтелі корисного проведення часу могли взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції « Дослідження підземного простору в історичних містах України», пройти історико-спортивний КВЕСТ «Я люблю своє місто Полонне», проїхатися визначними місцями Полонного автобусною екскурсією «Вулицями тисячолітнього міста».

Юні полончани мали можливість продемонструвати свої таланти, виступивши на концерті вихованців закладів освіти Полонської громади «Я тобі співаю, рідне місто» або просто поспівавши у дитячому караоке.

Також на святі працювали майстер-класи декоративно-ужиткового мистецтва та проходила виставка робіт учнів художньої школи та майстер-класи юних художників.

А любителі кулінарних смаколиків могли скуштувати їх на виставці продукції бджолярів «Медова хата» та на гастрономічному фестивалі «Варенички мої, варенички мої у сметані».

Завершився перший день свята виступом COMEDY ШOY VIP з Тернополя та святковою дискотекою.

Завтра, у неділю, 13 жовтня, День міста Полонного продовжиться літургією у храмах міста (початок о 8 ранку) та завершенням міжміського турніру з мініфутболу (початок о 10.00).

Фоторепортаж – зі сторінки у Фейсбук “Сьогоднення громади. Полонне”

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS