Новини
Армія

Хмельницькі спецпризначенці здобули спортивну перемогу

У Хмельницькому напередодні Дня захисника України за ініціативи ветеранських організацій відбувся відкритий чемпіонат з кросфіту «Ігри хоробрих» серед силових структур міста. Про це повідомляє офіцер інформагентства оборонного відомства “АрміяInform” Сергій Жмурко.

Як зазначається, до участі у першості організатори запросили команди військових частин гарнізону, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та Національної поліції.

“Започатковуючи змагання, ми перш за все мали на меті рекламувати серед хмельничан та учасників бойових дій здоровий спосіб життя, стимулювати їх до занять спортом”,- зазначив один з ініціаторів заходу, голова спілки «Інвалідів війни та ветеранів АТО Хмельниччини» Володимир Шрубковський.

Змагання проводились у три етапи. На першому етапі спортсмени змагались на гребному тренажері на дві тисячі метрів, виконували вправи на силову виносливість – трастери зі штангою та синхронне підтягування. На другому етапі учасникам запропоновані силові вправи – ривок штанги любим способом з фіксацією її над головою та синхронні стрибки через штангу з віджиманням в парі.

На фінальному етапі – біг на біговій доріжці, підтягування на перекладені з підняттям ніг до перекладини на час та поштовх 30 кілограмової гантелі.

У рівній та напруженій боротьбі срібними та бронзовими призерами стали команди Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького, а святкували перемогу команда 8 окремого полку спеціального призначення, яка з першого етапу змагань захопила лідерство. Воїни ССО в чергове довели свою високу фізичну підготовку та волю до перемоги.

Організатори змагань вручили призерам медалі та призи від спонсорів змагань – абонементи для відвідувань тренажерного залу клубу «СВ».

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS