Новини
Події

На Хмельниччину посеред ночі підкинули львівське сміття

На Хмельниччині знайшли несанкціоновану купу сміття, в котрій виявили квитанції, використані білети та цінники із написами «м.Львів». Величезна купа відходів з’явилася в Старій Синяві на вулиці Грушевського на території колишнього сільськогосподарського колективного підприємства «Здобуток Жовтня» (у силосній ямі). Про це повідомляється на сайті ОТГ.

“Старосинявською селищною радою залучено правоохоронні органи та прокуратуру. Під час виїзду на місце було встановлено, що сміття, у якому знайшли чорнетки-табелі, квитанції, обгортки із м.Львова, орієнтовно потрапила на вказану територію вночі на 30 вересня”.

Деякий час знадобився правоохоронцям, щоб опитати ймовірних очевидців та скласти протоколи. Під час слідчих дій, сміття повинно було зберігатися на місці викиду, як доказ. Ліквідували його лише після дозволу правоохоронних органів. 

“Силами працівників комунального підприємства селищної ради «Старосинявський комунгосп» сміттєзвалище ліквідовано, тверді побутові відходи вивезено на центральне сміттєзвалище”, – розповіли в ОТГ. 

Територію розчистили, і тепер селищна рада хоче знати ім’я власника цього сміття,  направлено відповідне звернення до правоохоронних органів. Адже сміття вивезено за кошти селищної ради, тож ця інформація необхідна, щоб отримати відшкодування за ліквідацію несанкціонованого викиду сміття та створення дискомфорту мешканцям селища.

“Шановні жителі громади! Просимо всіх уважно ставитися до підозрілих вантажних автомобілів (особливо фур), бо подібна ситуація може повторитися. А це призведе до перевитрат із селищного бюджету. Просимо відразу інформувати правоохоронні органи.

На даний час правоохоронцями проводиться розслідування. Селищною радою встановлено скриті відеокамери для спостереження за територією селища”, – додають в ОТГ.

Зазначимо, що це вже не перший випадок, коли в області знаходять сміття зі Львова.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS