Новини
Події

У Летичеві з’ясовують законність продажу греблі

На річці Вовк в смт. Летичів планували облаштувати зону відпочинку. Втім, селищна рада з’ясувала, що греблю без її відома продали. Про це повідомляється на сайті ОТГ.

“Маючи на меті облаштування місця відпочинку на воді та організації змістовного відпочинку мешканців селища, депутати Летичівської селищної ради у 2018 році звернулись до Хмельницької обласної організації УТМР, Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницької обласної ради про необхідність передачі на баланс Летичівської селищної ради дамби та заставної споруди на річці Вовк, однак, звернення задоволено не було”, – пояснюють у селищній раді.

Водночас 26 липня за заявою Хмельницької обласної організації “Українське товариство мисливців та рибалок” товарна біржа “Подільська”, здійснила продаж водоскиду шлюзного мосту та земляної греблі на річці Вовк.

Летичівській селищній раді стало відомо про продаж водоскиду шлюзного мосту та земляної греблі на річці Вовк лише 30 серпня. 

“4 вересня Летичівською селищною радою направлено листи до відповідних органів щодо законності відчуження Хмельницькою обласною організацією УТМР водоскиду шлюзного мосту та земляної греблі на річці Вовк”, – розповідають у селищній раді.

Наразі посадовці спільно з контролюючими органами з’ясовують законність продажу греблі.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS