Новини
Політика

За рік до виборів: хто претендує на крісло мера Хмельницького?

Вибори мера Хмельницького та інших міст України, а також вибори депутатів до міських і сільських рад відбудуться 25 жовтня 2020 року. І хоч до виборів ще рік, у деяких містах вже відомі кандидати на посаду міського голови. Ось у Хмельницькому нарахували вже щонайменше троє кандидатів. Серед висуванців можна побачити як старі, так і нові обличчя. 

Про наміри балотуватися у мери Хмельницького днями заявив чинний міський голова Олександр Симчишин. Як він зазначив в інтерв’ю місцевому 33 каналу, за дві мерські каденції йому вдасться реалізувати всі ідеї.

Нагадаємо, висуванець ВО “Свобода” Олександр Симчишин здобув перемогу за посаду мера Хмельницького на місцевих виборах-2015.

Раніше про свої “мерські” амбіції оголосив екс-голова Хмельницької обласної ради, чинний депутат облради від ВО “Свобода” Іван Гончар. Він також боротиметься за посаду міського голови Хмельницького на чергових виборах.

Несподівано для багатьох іти в мери планує місцевий активіст Артур Сторожук, відомий критичним ставленням партії «Всеукраїнське об’єднання „Свобода“». Він зазначив, що йтиме на вибори як самовисуванець, адже не хоче пов’язувати себе з будь-якою політичною силою.

Втім, ми переконані, що за цей рік ще знайдеться чимало охочих поборотися за крісло мера Хмельницького. У 2015 році, нагадаємо, таких претендентів було 14.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS