Новини
Суспільство

Поблизу водоспаду Бурбун на Хмельниччині висадять 600 декоративних рослин

Посольство Нідерландів реалізовує на Хмельниччині проект з облаштування зони відпочинку. Як повідомили у міській раді, село Лисець Дунаєвецького району отримало гранд-приз на ландшафтне облаштування ділянки поблизу водоспаду Бурбун і уже 18 жовтня цей проект буде реалізований. 

“20 вересня 2019 року посольство Королівства Нідерландів в Україні в рамках IV Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України – 2019» обрало наше село Лисець, як переможця гранд-призу на ландшафтне облаштування ділянки спільного користування”, – повідомили у міській раді. 

Компанія КОРНЕЛІС, згідно з узгодженим планом, 18 жовтня доставить на пагорб поблизу водоспаду Бурбун близько 600 декоративних рослин.

“Шановні жителі громади, запрошуємо усіх небайдужих та ініціативних прийняти участь у висадці декоративних рослин. Усі роботи будуть проводитись 18 жовтня з 08:00 години. Відправка автобуса для довезення усіх бажаючих відбудеться  о 08:00 годині від міської ради. Зробимо нашу громаду кращою разом!” – запрошує міська рада.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS