Новини
Події

Над Хмельниччиною бомбардувальники літають парами на гранично низьких висотах

Сьогодні в бригаді тактичної авіації імені Петра Франка, що дислокується у Старокостянтинові, відбулась чергова льотна зміна. Екіпажі бомбардувальників СУ-24М виконували польоти на групову злітаність у складі пари на малих та гранично малих висотах у простих метеорологічних умовах вдень і польоти в зоні пілотування вночі. А льотні екіпажі на літаках – розвідниках СУ-24МР виконували польоти в зоні пілотування та за маршрутами і вдень і вночі.

План на виконання польотів виконаний повністю, авіаційна техніка не підвела авіаторів.

На розборі польотів командир бригади військовий льотчик першого класу полковник Євген Булацик відзначив якісну підготовку військової техніки та аеродромної мережі до чергової льотної зміни.

Під час польотів до військових авіаторів завітали учні однієї з шкіл міста. Дітям продемонстрували стрілецьке озброєння підрозділів та авіаційну техніку бригади. Так співпало, що на завершення екскурсії пара потужних «сушок» пройшла над аеродромом. І це викликало багато позитивних емоцій у школярів. Можливо хтось із них, з часом теж вибере своєю професією справу захисту Вітчизни, і стане курсантом військового вишу. Варто зазначити, що військові авіатори, не дивлячись на зайнятість, залюбки приймають у себе таких гостей.

Сергій Жмурко

Фото автора

#АрміяInform_Хмельницький.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS