Новини
ДТП

ДТП у Хмельницькому: алкоголь у крові водія у 15 разів перевищував норму

У Хмельницькому зіткнулись Mercedes-Benz і Hyundai. Як з’ясували патрульні, один із водіїв був п’яним, вміст алкоголю у його крові у 15 разів перевищував норму.

“Близько 18-ї години, на вулиці Шевченка, 32-річний місцевий житель, керуючи транспортним засобом Mercedes-Benz, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем Hyundai, який рухався попереду. У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками”, – йдеться у дописі.

Патрульні виявили у водія Mercedes-Benz явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння чоловік погодився на місці дорожньо-транспортної пригоди за допомогою приладу Драгер, результат якого показав 3,06 проміле, що у 15 разів перевищує допустиму норму.

На водія Mercedes-Benz поліцейські оформили матеріали за частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП та статті 124 (вчинення ДТП без потерпілих) КУпАП.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS