Новини
Кримінал

На Хмельниччині за вчинення розбійного нападу засудили гастролера з Донеччини

Ярмолинецький районний суд визнав мешканця Донеччини винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний із проникненням у житло) Кримінального кодексу України, і визначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 9 років з конфіскацією майна.

Подія мала місце в одній із багатоповерхівок на вулиці Огієнка у Кам’янці-Подільському у квітні. 43-річний власник помешкання приїхав на обід і побачив, що у квартирі господарює незнайомець. Потерпілий одразу викликав поліцію, а сам тим часом намагався вихопити з рук злодія тисячу гривень, які той викрав, повідомляє Поліція Хмельницької області.

Під час сутички зловмисник зламав потерпілому палець і все-таки вирвався, щоб втекти, але на виході з під’їзду його затримали працівники Кам’янець-Подільського відділу поліції, які приїхали на виклик.

Злодієм виявився 37-річний житель міста Маріуполь Донецької області. Чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, але на шлях виправлення не став.

Ярмолинецький районний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний із проникненням у житло) Кримінального кодексу України, і визначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 9 років з конфіскацією майна.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS