Новини
Суспільство

На Хмельницькій АЕС провели аудит системи управління

З 31 жовтня по 1 листопада цього року на Хмельницькій АЕС був проведений ресертифікаційний аудит інтегрованої системи управління НАЕК «Енергоатом». Об’єктом уваги стало підтвердження відповідності інтегрованої системи управління енергокомпанії вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 та ISO 45001:2018.

У полі зору команди перевіряючих був внутрішній аудит, управління документованою інформацією, коригувальні дії, управління ризиками, моніторинг процесів на ХАЕС, оцінки відповідності, готовність до аварійних ситуацій, управління екологічними процесами.

Костянтин Доценко, керівник групи аудиту, зауважив, що тематика питань визначається вимогами саме трьох вищезазначених стандартів, а це і стратегічне планування та оперативне управління, політика та цілі в сфері якості, забезпечення ресурсами та постійне їх поліпшення, повідомляє інформаційний центр ВП “Хмельницька АЕС”.

Висновки, зроблені в ході перевірки, будуть надані на заключну нараду в НАЕК «Енергоатом» попередньо в кінці листопада. Офіційний звіт комісії з аудиту буде представлено після завершення повної перевірки всіх відокремлених підрозділів Компанії

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS