Новини
Суспільство

У Шепетівці нарешті стартував опалювальний сезон

У Шепетівці сьогодні, 1 листопада, нарешті стартував опалювальний сезон. Про це повідомили у прес-службі міської ради.

Як зауважив Міський голова Михайло Полодюк, у НАК «Нафтогаз України» прийняли всі документи щодо організації початку опалювального сезону у місті Шепетівка, підписані усі договори, ввечері у відповідній Програмі будуть опубліковані так звані номінації на газ, тобто місто Шепетівка сьогодні, 1 листопада, офіційно розпочала опалювальний сезон 2019/2020 років.

Головний інженер Шепетівського підприємства теплових мереж інформував міського голову, що станом на 14.00 вісім міських котелень уже працюють в стартовому режимі і ще до кінця сьогоднішнього дня всі котельні Шепетівки будуть працювати в режимі, який буде відповідати температурному режимові.

У міськраді наголошують, що чекати тепла одразу усім не варто, адже  необхідно підігріти великий обсяг води.

“У великих котельнях необхідно підігріти великий обсяг води, тому батареї одразу не будуть теплими, також, шановні мешканці Шепетівки, хто проживає на верхніх поверхах багатоповерхівок – спускайте повітря з батарей аби тепла вода правильно циркулювала в системі теплопостачання будинку”, – наголошує адміністрація Шепетівських теплових мереж.

Нагадаємо, через зрив опалювального сезону шепетівчани створили петицію до Президента України Володимира Зеленського, де просять його приїхати і навести лад у місті.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS