Новини
ДТП

ДТП з автобусом на Хмельниччині: що відомо про аварію

Дорожньо-транспортна пригода за участю рейсового автобуса сполученням «Залісся-1 – Кам’янець-Подільський» сталася сьогодні, 2 листопада, близько 10.30 ранку. На околиці села Довжок Кам’янець-Подільського району автобус з’їхав у кювет та перекинувся догори колесами.

За попередньою інформацією, оприлюдненою сектором комунікації поліції Хмельницької області, ймовірною причиною ДТП могло стати  те, що в автобусі заклинило колесо. Проте наразі розглядаються декілька версій причин, які могли призвести до аварії. Остаточний висновок можна буде зробити після отримання результатів автотехнічної експертизи та по завершенні розслідування. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції Хмельницької області та Кам’янець-Подільського відділення поліції.

Інформація щодо постраждалих також змінювалася протягом дня. Спочатку повідомлялося про вісьмох осіб, які зазнали тілесних ушкоджень різного ступеню важкості в результаті перекидання транспортного засобу. Згодом інформація про кількість постраждалих змінилася. Як зазначається у повідомленні поліції, станом на 15.00 до лікарні потрапило 13 осіб: 12 пасажирок (серед яких одна неповнолітня дівчинка) та 31-річний водій. Всіх їх доправили до Кам‘янець-Подільської лікарні. Одна з пасажирок перебуває у важкому стані.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю автобуса слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Читайте також: Мітинг за справедливість та оголошена підозра: нові деталі смертельної ДТП у Хмельницькому

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS