Новини
Інфраструктура

На дванадцяти маршрутах громадського транспорту Хмельницького визначили нових перевізників

Відбулося засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, на якому визначили переможців конкурсів з перевезень пасажирів на автобусних маршрутах міста.

Загалом на конкурс виносилось 11 об’єктів із загальною кількістю маршрутів – 16.

Свої конкурсні пропозиції подало 4 перевізника-претендента – ТОВ «Рембуд-транс», ХКП «Електротранс», ПП «АвтоГаз-Захід» та ФОП Марценюк В.М.

Конкурсний комітет розглянув усі надані документи, результати конкурсів наступні:

1) маршрут № 2 «Вул. Північна – Ракове» – переможець ПП «АвтоГаз-Захід» (планується укладання договору на п’ять років);

2) маршрут № 2а «Вул. Північна – Ракове» – переможець ФОП Марценюк В.М. (планується укладання договору на п’ять років);

3) маршрути № 9 «Вул. Староміська – Лезневе-2», № 43 «Керамзитовий завод – Лезневе», № 18 «Вул. Верейського – Ракове», № 19 «Ракове – Озерна», № 27 «Озерна – Ружична» та № 55 «Лезневе – Ракове» – переможець ТОВ «Рембуд-транс» (планується укладання договорів на п’ять років);

4) маршрути № 20 «Катіон – Лезневе» та № 52 «Катіон – Ракове» – переможець ХКП «Електротранс» та маршрути № 23 «Катіон – Книжківці» та № 50 «Вул. Волочиська – Вул. Заводська» – переможець ТОВ «Рембуд-транс» (планується укладання договорів на один рік).

Для участі у конкурсах № 3 (маршрут № 15 «Залізничний вокзал – Речовий ринок»), № 4 (маршрут № 17 «Речовий ринок – ринок Дубове») та № 10 (маршрути № 28 «Вул. Північна – Лезневе» та № 32 «Ракове – Автостанція № 1») від перевізників-претендентів не було подано жодної конкурсної пропозиції. Таким чином, по цих об’єктах конкурси не відбулися. Як наслідок, заплановано призначення тимчасових перевізників для обслуговування вказаних маршрутів, з укладенням договорів терміном на 3 місяці.

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради, як організатор конкурсу, після опрацювання матеріалів проведених конкурсів, прийматиме рішення щодо переможців конкурсів та укладання з ними договорів.

Нагадаємо, наразі рух громадського транспорту можна відстежувати на сайті: https://city.dozor.tech/ua/khmelnyckyi/city або за допомого мобільного додатку DozoR City.

Читайте також: У Хмельницькому встановлюють ще один сучасний світлофор

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS