Новини
Суспільство

Зоопарк, паркінг, сквер: хмельничани обговорюють майбутнє будівництво в центрі міста

Короткий допис у Фейсбук «Будівля викуплена, планується дещо цікаве і не типове для міста будівництво» та прикладене до допису фото викликали пожвавлення серед хмельничан.

Як зазначено на сайті Youcontrol, за адресою: м.Хмельницький, вул. Володимирська, 74, зареєстрована юридична особа “Колективне підприємство Хмельницька фабрика індивідуального пошиття взуття”. Станом на 01.11.2019 юрособа “не перебуває в процесі припинення”.

Зараз на першому поверсі будівлі розташовується низка різномантіних торговельних закладів – продуктовий магазин, ювелірна майстерня, кав’ярня, магазин взуття тощо.

У коментарях під дописом містяни висувають різні припущення: «Не типове… що, зоопарк?))», «Багатоповерховий паркінг чи Макдональдс?:))))))», «Саме не типове, що в тому місці може бути, це магазин сантехніки. А так – чекаємо типовий офісник..», «Нетипове – це сворєшнік з парковкою на 18 машин, а не 8», «Замутять сквер?». Остання репліка, на думку одного з коментаторів, могла би «стати номінантом на Самий наївний коментар 2019 року».

Є й сміливіші ідеї: «Головне, щоб не гей клуб)) от такого точно ніхто очікувати не буде)» та «Думаю, краще почати з борделя».

Хто з хмельничан виявиться найздогадливішим – дізнаємося згодом.

Читайте також: На Палац спорту в Хмельницькому додатково виділили майже 20 мільйонів гривень

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS