Новини
ДТП

ДТП на Хмельниччині: троє постраждалих, один загиблий

У п’ятницю, 1 листопада, в райцентрі Полонне на вулиці Лесі Українки 15-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Ліфан», зіткнувся з автомобілем «Москвич» під керуванням 66-річного пенсіонера. У результаті ДТП підліток отримав перелом стегна і був госпіталізований до травматологічного відділення районної лікарні.

Цього ж дня увечері в місті Городок на вулиці Шевченка 46-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Рено Кенго», на нерегульованому пішохідному переході збив 16-річну городоччанку. У результаті ДТП дівчина отримала  струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму і була госпіталізована до Городоцької центральної районної лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У суботу, 2 листопада, на автодорозі “Житомир – Чернівці”, неподалік села Пашутинці Красилівського району, зіткнулися легкові автомобілі «ВАЗ 2121» та «Фольксваген Гольф», які рухалися в зустрічних напрямках. В результаті зіткнення 31-річний хмельничанин, який керував «Нивою», загинув на місці події, 32-річна водійка іномарки отримала тілесні ушкодження і була  доставлена до Красилівської районної лікарні.

Нагадаємо, у суботу, 2 листопада, на Хмельниччині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю рейсового автобуса. На околиці села Довжок Кам’янець-Подільського району автобус з’їхав у кювет та перекинувся догори колесами. В результаті аварії водій та 12 пасажирок автобуса були госпіталізовані.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS