Новини
Армія

На Хмельниччині план призову виконали більше, ніж на 50 відсотків

У рамках цьогорічної осінньої призовної кампанії до лав Збройних Сил та інших військових формувань України з Хмельницької області відправлено понад 350 призовників, повідомляє  прес-служба Хмельницького обласного військового комісаріату.

Загалом до кінця призовної кампанії планується призвати 590 мешканців краю віком від 20 до 27 років. З них 365 служитимуть у Збройних Силах України, 175 – у лавах Національної гвардії України, 25 – у Прикордонних військах та 25 – у підрозділах Державної спеціальної служби транспорту.

На даний час повністю виконане державне замовлення по комплектуванню Прикордонних військ України. Юнаки з Поділля вже відбули до навчальних центрів на Львівщину та Черкащину. Днями остання у цьому році група призовників вирушила на навчання у Головний центр підготовки особового складу Держприкордонслужби України, що у Черкасах.

Нагадаємо, жоден зі строковиків не служитиме у районі проведення операції об’єднаних сил у Донецькій та Луганській областях – вони виконуватимуть завдання у пунктах постійної дислокації військових частин.

Читайте також: Як на Хмельниччині відбирають призовників: пояснення військкомату

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS