Новини
Суспільство

«Батьківщина» Хмельниччини: Жодних законів про продаж землі без референдуму

Партія «Батьківщина» звертатиметься до Конституційного Суду за тлумаченням тих статей Конституції, які говорять, що земля України належить народові. Це дозволить отримати відповідь на питання, чи може влада за спиною нації продати все, чим люди володіють?

Про це Юлія Тимошенко заявила під час мітингу під стінами Верховної Ради, де зібралися аграрії та представники громадянського суспільства, висловлюючись проти ініціативи влади розпродати землю.

«Якщо в Конституції це прописано, яке влада має право без згоди народу виставляти землю на розпродаж, – сказала вона і наголосила, що якщо ми зараз бездумно, не порадившись з аграріями та суспільством, ухвалимо закон про розпродаж землі, «ми залишимось народом без майбутнього».

Голова Хмельницької обласної парторганізації «Батьківщина» Олег Лукашук зазначає, що позиція партійної команди – непохитна: жодних законів про продаж землі без референдуму.

«Нагадую, що 73 відсотка власників землі категорично проти її продажу! То для чого, а точніше для кого ми відкриваємо «ринок»?»  – підкреслює «батьківщинівець».

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter