Новини
Політика

Дві перемоги партії «Батьківщина»

Верховна Рада ухвалила Закон про внесення змін до деяких законів України у зв’язку з відокремленням діяльності з транспортування природного газу.

Депутати підтримали поправки представників фракції «Батьківщина», які дозволять зберегти українську газотранспортну систему в державній власності та захистять її від подальших спроб приватизації.

“Згідно з прийнятим законопроектом, ГТС та лінії електропередач не можуть бути приватизовані, продані та передані в управління, в оренду чи концесію. Віднині будь-які маніпуляції з ними – НЕМОЖЛИВІ”, – заявила Юлія Тимошенко, виступаючи з трибуни Верховної Ради під час розгляду документу.

 За  словами Юлії Володимирівни, прийняте рішення дозволило не лише зберегти національну власність, а й довело, що нинішній парламент – це «колосальна сила, здатна змінити життя країни на краще».

Зайвим свідченням цього слугує і той факт, що очолювана Юлією Тимошенко партія домоглася проведення парламентських слухань щодо ринку землі, які відбудуться у залі під куполом 4  грудня 2019-го року. 

“Ці дві перемоги партії «Батьківщина», які були б неможливі без підтримки депутатів з інших фракцій, у тому числі й «Слуги народу»,  доводять, що нинішній парламент спроможний змінити життя країни на краще”, – зауважила лідер біло-сердечних.

 

Олег Лукашук

Голова Хмельницької обласної партійної організації ВО «Батьківщина»

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter