Новини
Політика

Хто з нардепів від Хмельниччини орендує найдорожчу квартиру в Києві

П’ятеро народних депутатів Верховної Ради дев’ятого скликання від Хмельниччини у жовтні отримали компенсацію за оренду житла або винаймання готельного номера. Відповідний список опублікований на сайті Парламенту.

Як видно з документа, гроші на житло компенсували депутатам: Юрію Заславському, Володимирові Ватрасу, Олені Копанчук, Олексію Жмеренецькому та віце-спікеру Верховної Ради Русланові Стефанчуку.  

Олена Копанчук отримала на житло в Києві 20,8 тисячі гривень. Олексій Жмеренецький – 14,3 тисячі гривень. Володимир Ватрас і Юрій Заславський отримали 41,6 тисячі гривень та 41,45 тисячі гривень відповідно, а віце-спікер Руслан Стефанчук – 19,5 тисячі гривень.

Не отримували компенсації решта 6 нардепів: Олександр Герега, Микола Стефанчук, Віктор Бондар, Ігор Марчук, Сергій Лабазюк та Денис Монастирський.

Нагадаємо, нардепи Верховної Ради дев’ятого скликання від Хмельниччини в жовтні отримали свою другу зарплату. Найбільшою сумою поповнив свій бюджет народний обранець Микола Стефанчук – йому нараховано 45143,50 гривні.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter