Новини
Інфраструктура

Ремонт мосту в Старокостянтинові: після Президента відреагували дорожники

У Службі автомобільних доріг відреагували на звернення старокостянтинівців до Президента з приводу ремонту моста через річку Случ.

Нагадаємо, мешканці Старокостянтинова організувались в соцмережі та відправили лист до Президента України з проханням посприяти у ремонті моста через річку Случ. Старокостянинівці також попросили Президента призначити перевірку виконання якості будівельних робіт та раціонального використання державних коштів під час ремонту мосту. Офіс глави держави перенаправив звернення на обласну адміністрацію.

І ось нещодавно у групі Старокостянтинів небайдужий у Фейсбуці опублікували відповідь від Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області. Там йдеться, що вартість ремонту становить 14,9 млн грн. На сьогодні вже збільшили ширину проїжджої частини.

“В межах визначеного проектом терміну будівництва міст буде відремонтований і зданий в експлуатацію”, – йдеться у відповіді дорожників.

Нагадаємо, залізобетонна конструкція мосту завдовжки 57 метрів була зведена у 1962 році. Реконструкція споруди проводилась у 1970 році. Влітку 2018 року на мосту сталась ДТП, в результаті якої було зруйновано тротуарну частину мосту: завантажена зерном вантажівка протаранила мостове огородження та перекинулась у воду.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter