Новини
Культура

Працівників культури Хмельниччини привітали з професійним святом

Люди, які створюють нам свято щодня, працюють заради відпочинку та хорошого настрою інших. Це – працівники культури, які сьогодні, 9 листопада, відзначають професійне свято.

У Хмельницькому напередодні професійного дня працівникам культури міста та області влаштували святкові урочистості. Працівників міських закладів культури влада міста вітала у виставковій залі міської художньої школи. Працівників клубів, викладачів спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи очільники обласної влади,  управління культури та профспілкових організацій відзначали у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва.

Відзначили найкращих представників культурної сфери грамотами та цінними подарунками.

Довідка: Професійне свято діячів культури відзначається в Україні з 2000 року і має на меті вшанування внеску працівників культури та аматорів у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно просвітницьку діяльність. Наразі свято має назву «Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва».

Фото: Сергій Аніськов

Читайте також: Легендарні візерунки Самчиків представили у Хмельницькому

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм, у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter