Новини
Інфраструктура

Коли і куди запустять нові маршрути громадського транспорту в Хмельницькому

Два нових маршрути громадського транспорту розробили в Хмельницькому. Це №3 і №4, які обслуговуватиме міське комунальне підприємство «Електротранс», інформує сайт “Є”.

За словами заступника Хмельницького міського голови Андрія Бондаренка, на маршруті №4 курсуватимуть тролейбуси з автономним ходом: від мікрорайону Ракове до Катіону по вулиці Чорновола до обласної лікарні, далі по вулицях Красовського, Купріна, Тернопільській до Катіону.

Маршрут №3 буде автобусним і курсуватиме від мікрорайону Озерна до Філармонії: від вулиці Панаса Мирного по вулиці Озерна, Степана Бандери, Кам’янецька і в зворотньому напрямку.

«Програма розвитку міського пасажирського транспорту передбачає закільцьовування маршрутів в центрі міста. Тож маршрут №3 – це перший такий маршрут. Автобус курсуватиме з Озерної до Філармонії, там розвертатиметься на транспортній розв’язці (міст на Кам’янецькій). Це перший маршрут, який сполучатиме вулицю Озерна і нижню частину вулиці Степана Бандера, де досі не їздив громадський транспорт», – коментує Андрій Бондаренко.

Нові маршрути ще мають затвердити члени виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Планується, що транспорт розпочне курсувати за новими маршрутами вже на початку грудня цього року.

Нагадаємо, до Хмельницького вже прибули перші тролейбуси «Богдан».

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter