Новини
Офіційно

У парку Хмельницького планують демонтувати 13 тимчасових споруд

Дев’ять лавок-автопричепів, два відкритих майданчики для харчування, лоток та пірс потрапили до списку об’єктів, що їх керуючись Порядком демонтажу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та тимчасових конструкцій планують демонтувати у парку культури та відпочинку ім. М. Чекмана. Як повідомляє прес-служба міської ради, причина демонтажу полягає в тому, що на всі ці тимчасові споруди у власників немає відповідних документів.

Власників попередили про те, що в термін до 15 листопада 2019 року вони мають демонтувати тимчасові споруди власними засобами. В іншому випадку це буде зроблено силами комунального підприємства.

Нагадаємо, у парку імені М. Чекмана планують встановити 59 однотипних торгових кіосків. Міська влада вже замовила львівським архітекторам нову концепцію споруд, проте наразі, крім ініціаторів цих змін, цю концепцію ніхто не бачив. Комунальне підприємство «Парки і сквери міста Хмельницького» вдруге оголосило конкурс на передачу права на розміщення тимчасових споруд в парку імені Чекмана на умовах договору про пайову участь в утриманні об’єкта благоустрою.

Читайте також: Знести не можна залишити: чи буде третій шанс у літньої тераси в центрі міста?

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм, у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter