Новини
Події

Стрілянина у переповненому тролейбусі в Хмельницькому: всі подробиці

У неділю близько 21:00 хмельницький тролейбус просто під час руху залишився без вікна. У транспорт влучила чи то куля, чи то камінець. Сталося це у мікрорайоні Ракове, йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

Віра Давидюк водійка тролейбуса №015 у неділю обслуговувала маршрут 7А.  Близько 21:00 у мікрорайоні Ракове почула хлопок – у вікно щось влучило.

“Я не зрозуміла нічого, подумала, може, в когось сумка впала. Але ж дивлюся – скло видулося, я зрозуміла, що це був камінь чи що. Я зупинилася, вийшла на вулицю і бачу розбите скло”, – пригадує водійка.

Жінка розповідає, дивом ніхто не постраждав, адже тролейбус в той момент був переповнений, а під розбитим вікном стояв дитячий візок. 

“Якраз навпроти візка – дірочка від кулі. У салоні повно людей. Стріляли приблизно з дому навпроти”, – каже жінка.

Як розповідає директор комунального підприємства “Електротранс” Віктор Паламарчук, скло цілком могло нашкодити і поранити людей.

Водійка ж одразу викликала поліцію, пасажирів попросила вийти з салону. Поліцейські, які приїхали на місце події, не знайшли ні свідків, ні кулі, ні камінця. Лише круглий отвір, діаметром 5 міліметрів. Справу розслідують як дрібне хуліганство, адже під час пригоди ніхто не постраждав. Хулігану, якщо його знайдуть, загрожує штраф.

“Для того й проводиться перевірка – з’ясувати, чи це був постріл, чи це наслідок того, що хтось щось кинув. Вже можемо стверджувати, що це не була бойова зброя. Хіба постріл з пневматичної гвинтівки”, – коментує начальник сектору моніторингу Віталій Рашов.

Нині машина на ремонті, а поліція розслідує інцидент. 

“Нове скло для тролейбуса – 3 тисячі гривень, без вартості установки. Раніше ще інший тролейбус розбили. Тепер треба гроші, щоб полагодити і випустити їх на лінію”, – говорить Віктор Паламарчук.

Нагадаємо, три місяці тому на Озерній тролейбус вже обстрілювали з гвинтівки. За кермом була та ж таки Віра Давидюк. Обійшлося без травм, але винуватця не знайшли. А минулого тижня дісталося тролейбусу 011, який залишився без дверей, бо їх витиснули пасажири.

Детальніше – у сюжеті МТРК “Місто”:

Тролейбус без вікна

Хмельницький тролейбус просто під час руху залишився без вікна. У транспорт влучила чи то куля, чи то камінець. Сталося це у неділю близько 21:00 у мікрорайоні Ракове. Дивом ніхто не постраждав, адже тролейбус в той момент був переповнений, а під розбитим вікном стояв дитячий візок. Нині машина на ремонті, а поліція розслідує інцидент. Якщо винуватця знайдуть, він сплатить штраф. #Хмельницький, #тролейбус, #пошкодження, #пасажири, #небезпека

Опубліковано МТРК "Місто" Понеділок, 18 листопада 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter