Новини
Суспільство

У Нетішині висадили квітів майже на чверть мільйона гривень

У Нетішині в 2019 році висадили 19 тисяч 879 квітів на суму 228 тис. 580 грн. А ще закупили насіння квітів (16 тис. 100 грн.) та 30 термочаш (31 тис. 800 грн.). Кошти були виділені з міського бюджету, повідомили у міськвиконкомі.

Як розповіла Любов Вадець, начальниця дільниці з озеленення та прибирання територій, у 2018 році на території міста висадили 172 дерева – всі прижились.

Цьогоріч на заваді посадки сортових дерев стала суха осінь. Перейматимуться цим комунальники в 2020 році. А ось 3 тисячі цибулин тюльпанів було восени закуплено та висаджено. Серед торішніх сортів цих чудових весняних квітів будуть і нові. 

Нині, ділиться своїми планами Любов Вадець, КП НМР «Благоустрій» звертатиметься з проханням до міської ради виділити кошти для придбання садової повітродувки та садового пилесмока, що значно полегшить процеси навантаження листя на трактор та прибирання територій і дитячих майданчиків від сміття. 

“Наступного року в місті буде ще краще. З’являться нові металеві конструкції. Будуть додатково висаджені нові сорти квітів та декоративних кущів”,- додають у відділі з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Нагадаємо, у міському парку Нетішина невідомі пошкодили альтанки.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter