Новини
Події

На Хмельниччині не випустили на маршрути 30 автобусів через незадовільний технічний стан

На території міста Хмельницького та Хмельницького району і Кам’янця-Подільського Укртрансбезпека перевірила транспортні засоби перед виходом на маршрути. Про це йдеться на сторінці Укртрансбезпеки у Фейсбуці.

“У результаті складено 27 актів проведення перевірок додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт під час виконання перевезень пасажирів автомобільним транспортом та 30 автобусів не виїхали на лінію в зв’язку з незадовільним технічним станом транспортних засобів”, – йдеться у повідомленні. 

Порушення, які виявили: позагаражне зберігання транспортних засобів, відсутність відповідної документації, передбаченої законодавство про автомобільний транспорт, відсутність візуальної інформації, вогнегасників та ін.

Однак, найризикованішим, грубим, свідомим порушенням являється незадовільний технічний стан перевірених транспортних засобів – літній протектор шин на колесах.

“Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області закликає усіх водіїв, автомобільних перевізників та громадян, які мають автомобіль не ризикувати життями людей, замінити гуму на своїх автомобілях з літньої на зимову!” – звертаються в Укртрансбезпеці.

Також звертають увагу на те, що в зимовий час варто бути особливо уважним, не перевищувати швидкість і дотримуватися дистанції з іншими учасниками дорожнього руху, це допоможе уникнути ДТП.

Нагадаємо, на Хмельниччині у ДТП потрапив автобус з 50 пасажирами.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter