Новини
Суспільство

Хмельничанин зробив пропозицію коханій під час концерту відомого співака

Вчора у Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького під час концерту Романа Скорпіона хмельничанин просто зі сцени зізнався в коханні та зробив пропозицію руки та серця своїй дівчині. В руках у нього був величезний букет троянд.

«Я дуже сильно тебе кохаю. Ти найдорожча у світі для мене людина. Я дякую Богу і дякую долі, що з’єднала нас. І хочу попросити твоєї руки та серця», – сказав чоловік, голос якого від хвилювання тремтів.

Дівчина відповіла «Так» і прийняла від коханого обручку.

«Це в нас експромтом. Я думаю, що зал підтримає – наступну пісню я подарую вам. Адже сьогодні панує в цій залі сила любові», – сказав Роман Скорпіон.

Хмельницький став першим містом, в яке в рамках концертного туру “Моя” приїхав виконавець.

У коментарях під відео, яке оприлюднили на сторінці Хмельницький LIVE у Фейсбук, хмельничани переважно радіють за пару та бажають їм щастя, хоча є й такі, хто вважають, що це «показуха» та «прикол».

Роман Скорпіон народився 9 листопада 1990 року в місті Миколаєві Львівської області у багатодітній сім’ї. Після закінчення школи вступив до Самбірського училища культури по класу хорового диригування. Свої перші пісні та музику Роман Скорпіон почав писати ще в училищі. Однією з перших була пісня «Так сильно». Довгий час був ведучим на різноманітних святах і паралельно записував пісні. Роман Скорпіон сам продюсер свого проекту та цілком сконцентрований на музичній кар’єрі, оскільки творчість — це і є його життя.

Нагадаємо, пропонувати руку та серце своїм коханим вже стає традиційним на різноманітних масових заходах. Практично жоден фестиваль у Хмельницькому не обходиться без того, аби хтось із містян не заявив про свої почуття публічно.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм, у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter