Новини
Суспільство

Місто на Хмельниччині отримало офіційний бренд: навіщо він потрібен?

На черговому засіданні Славутської міської ради депутати 29 листопада затвердили Бренд Славути авторства Вікторії Максимчук. Ця робота стала переможцем Конкурсу на розробку бренду м. Славута, набравши найбільшу кількість голосів громадян у фінальному голосуванні, повідомили у міській раді.

Також затверджено Порядок використання бренду міста Славути, ознайомитися з яким можна буде на офіційному веб-сайті міста: www.slavuta-mvk.gov.ua. Ключовими моментами даного Порядку є те, що:

  • Бренд не замінює офіційну символіку міста (герб і прапор).
  • Затверджений бренд Славути не є сталим та може змінюватися в процесі соціально-економічного розвитку міста, про що приймається відповідне рішення міської ради щодо проведення ребрендингу.

“Разом з тим,  важливий момент, який варто розуміти всім славутчанам, це те, що бренд – це не картинка, як багато хто думає. Бренд – це імідж міста, який не створюється за пів року і навіть за рік. Тому проведений Конкурс – це лише перша сходинка, а далі – це копітка робота над маркетингом нашого славного міста, до якого запрошуємо всіх і кожного славутчанина”, – наголошують у міській раді.

Ще у червні було проведене опитування громадськості на визначення переваг міста, у якому взяли участь понад 500 славутчан. Результати були викладені у вимогах Конкурсу.

Кожна робота, яка була допущена до Конкурсу, є унікальною і найкраще описує наше місто. Роботи пройшли півфінальне і фінальне голосування, в яких загалом набрали 1514 голоси громадян.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter