Новини
Суспільство

Переможниця конкурсу на розробку бренду Славути віддасть призові кошти на благодійність

Переможниця конкурсу на розробку бренду Славути Вікторія Максимчук вирішила пожертвувати свої призові кошти на благодійність.

Для мене це просто досвід. Багато було негативних моментів, але набагато більше позитивного, і в цьому позитивному – щирих та відкритих людей, які мене підтримали. Винагороду, отриману за перемогу в конкурсі, вирішила направити на благодійність, тому що вважаю це справедливим, адже це не лише моя перемога, а перемога всіх, хто віддав свій голос, – написала Вікторія.

На черговому засіданні Славутської міської ради депутати 29 листопада затвердили бренд Славути авторства Вікторії Максимчук. Ця робота стала переможцем Конкурсу на розробку бренду м. Славута, набравши найбільшу кількість голосів громадян у фінальному голосуванні

Прокоментувала переможниця і ситуацію, яка склалася навколо виграшу саме її варіанту бренду. За словами Вікторії, вона позитивно сприймає адекватну і грунтовну критику, адже це завжди стимул до вдосконалення. Крім того, як видно з допису славутчанки, висловлювалися й думки про те, що 420 голосів замало, щоб визначити право на існування бренду.

До прикладу, у м. Хмельницький із кількістю населення близько 270 тисяч перемогу отримала робота двох хмельничан, яка набрала 1345 голосів. А у Славуті проживає понад 35 тисяч жителів, що у 7 разів менше, – прокоментувала Вікторія Максимчук.

Нагадаємо, за ініціативи молодіжної дорадчої ради вперше у Славуті з 1-19 грудня 2019 діятиме справжня резиденція Святого Миколая.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter