Новини
Суспільство

Спроба самогубства у Кам’янці: у поліції розповіли подробиці

Нагадаємо, сьогодні вранці муніципальні камери спостереження у Кам’янці-Подільському зафіксували спробу самогубства, яку намагався вчинити на мосту молодий чоловік. 

Як повідомляють у поліції Хмельницької області, близько 10 ранку до Кам’янець-Подільського міського відділення поліції затлефонував випадковий свідок, який розповів, що на Новопланівському мосту молодий чоловік, ймовірно, планує здійснити самогубство, стрибнувши з мосту. Як видно на відео, яке оприлюднили на сторінці міського департаменту ЖКГ, молодий чоловік деякий час тупцював на місці, очевидно, очікуючи, поки пройдуть перехожі. Тоді став на огорожу мосту та нахилився, ніби роздивляючись щось унизу. А потім почав підніматися по паркану вище, намагаючись перелізти через перила. В цей час нагодилася група реагування патрульної поліції, яка оперативно прибула на місце події.

Як з’ясувалося згодом, врятованим виявився 29-річний кам’янчанин. За словами чоловіка, у нього накопичилося чимало проблем, які він не міг вирішити саомтужки. Це і змусило його піти на такий на відчайдушний крок.

Читайте також: У Кам’янці-Подільському покажуть фільм про кам’янчанина, який втратив зір в зоні АТО

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter